Sulle peab šokolaad väga meeldima, et see endale koju osta. Väga.

Ma tean, et kui ma vannituppa lähen, siis söömine on küll viimane asi, mis mulle pähe tuleb. Enamasti keskendun ma ainult sellele, et ma oma paljaste kehaosadega millegi pihta ei läheks. Aga see vannituba? Ma loodan, et sulle meeldib šokolaad.

Šokolaad on nagu juust, mille abil saab peaaegu iga ebameeldiva toidu maitsvaks muuta, kuid ka sellel on omad piirid. Mind ei huvita, olgu tegu või Belgia šokolaadiga, ma ei oleks mingil juhul nõus oma head, aga siiski mitte nii maitsvat WC-potti, vanni ja kraanikaussi nende šokolaadist versioonide vastu vahetama. Ma pigem kaalun bidee ostmist.

Siin see on: šokolaadist vannituba!

desktop 1408718765

Näeb… eem… maitsev välja? See vannituba läks kokku umbes 100 000 € maksma.

desktop 1408719187

Ning see sisaldab 9,4 miljonit kalorit.

desktop 1408719188

Ehh, ma mõtlen, kui palju kaloreid see teeb, kui ma WC-potti ära ei söö.

Kui sul on vannituba, mis nii palju kaloreid sisaldab, siis peaksid sa endale magustoiduks ka ühe jõusaali ehitama. See on tõeline raharaiskamine! Seda enam, et sa pead selle iga kuue kuu tagant välja vahetama. Isegi, kui sa saad tänu sellele teistele öelda, et sul on šokolaadist vannituba, võin ma suhteliselt turvaliselt öelda, et see on üsna s*tt mõte.

Mida sa arvad?

Kommentaari

Secured By miniOrange