Pime koer, kes sai oma nägemise tagasi, näeb oma perekonda esimest korda. Tema reaktsioon on imeline!

Duffy on Iiri terjer, kes võitles mitmete terviseprobleemidega – kaasaarvatud üks, suhkruhaigus, mistõttu ta isegi kaotas kaalu. Õnneks päästeti Duffy armastava perekonna poolt, kes suutis tema eest hoolitseda. Pärast seda, kui erinevad ravimid aitasid tema suhkrutõve kontrolli alla saada, oli kutsika seisund piisavalt hea, et läbida keerukas silmaoperatsioon. Benjamin May, üks koera omanikest, oli kutsika kõrval nägemise taastumise hetkel, et näha tema rektsiooni. Hoiatus:
Ta.

Duffy1

On.

Duffy2

NII ELEVIL!

Duffy3

Naudi koera reaktsiooni pärast oma perekonna esmakordset nägemist.

Ma ei nuta, ma olen lihtsalt allergiline südantsoojendavate videode vastu. Ma vannun! Selline hetk on tohutult armas vaid inimestele kuid mõelge, kui õudne on see oravatele. Andke andeks mu väikesed pähklisööjad, kuid Duffy on tagasi ja parem kui kunagi varem! Ärge öelge, et ma ei hoiatanud teid. Jaga seda artiklit oma pere ja sõpradega. Kui nad seni polnud koeraarmastajad, siis võivad nad selleks saada.

Mida sa arvad?

Kommentaari

Secured By miniOrange