Kõik meist on näinud Doominode langemisi enne…aga need siin?

Mulle meeldis Doominode “mõte”. Mulle meeldis sättida peotäis Doominosid püsti ning seejärel vaadata, kuidas nad langevad gravitatsioonijõu mõjul. Mulle meeldis isegi teha erinevaid trikke, kas siis lasta neil kukkuda trepist alla või isegi oma magava koera selga 😉 Kuid mul puudus kannatus, et teha neid langemisi suuremaks ja paremaks. Ning kohe kindlasti ma ei suutnud veenda oma vanemaid osta sadu Doominosid juurde.

Niisiis, kui ma nägin seda poissi, mis ta tegi mitte sadade vaid kümnete tuhandete Doominodega, siis te võite vaid arvata, kuidas ma end seejärel tundsin. “Ta tegi seda, mis elas vaid mu unistustes!”

Ta on tõepoolest “Doominode kuningas!”

Youtube-i kasutaja Hevesh5, on professionaalne Doominode laduja ning inspireerivate filmide tootja. Ta teeb neist erinevaid disaine, ahelaid ja seadeid, et sinu meelt lahutada ja ka osade reklaamide jaoks.

maxresdefault

Ta alustas Doominotega ehitamist 2009. aastal ning omab praegusel hetkel üle 32 000 klotsi. Täna ta aga teeb tuhandeid videosid, et lahutada meie meelt.

2

Vaata seda videot allpool:

Kui see sind ei üllata või isegi ei hüpnotiseeri, siis ma ei tea, mis seda võiks teha. Kus on lähim mänguasjapood… on aeg taaskord oma koera häirima hakata 🙂

Mida sa arvad?

Kommentaari

Secured By miniOrange